Retreats / Events

Online Yoga/Keto Experience

Take your intuition into a lifestyle that allows you to become more aware of the body, mind, soul and environment. Switch your body from a sugar-burning, to a FAT-burning machine, and enjoy many benefits, such as improved focus, flexibility, decreased appetite, inner peace and recovery from inflammation in body and mind.

The online Yoga/Keto retreat comes with:

 1. Daily intuïtieve Yoga Flow
 2. Daily alignment of Yoga poses
 3. Pilates/Core training
 4. Breathing experience
 5. 1 week free LIVE Membership in the Yoga/Keto Movement
 6. Pure Keto E-book >> Plant-based
 7. 25 Pure Keto Detox recipes
 8. Daily Keto Lifestyle talks
   

PRICE: € 150

NOTE: Registration is for a maximum of 10 participants via Whatsapp: +31 6 48 14 1965

For this retreat you can register until 3 days before Kick-off.

One Comment

 • Linda Snoep

  Hi Ilona!
  Het lijkt me leuk om mee te doen. Ben ook beetje huiverig omdat ik heel stijf ben door lange periode gedwongen stilzitten wegens voet operatie. Maar daardoor voel ik juist de behoefte om het wél mee te doen.
  Hoe ga je de lessen geven? Hoe ga ik je zien? Ga je mij ook zien? Ga ik anderen zien en anderen mij?
  Kan je alvast een boodschappen lijstje geven voor je eerste les, zodat ik alvast de goeie spullen in huis heb?
  Wat een hoop vragen hè? Misschien heb je niet eens plaats meer…😬
  Ik hoor graag van je, liefs en dikke knuffel van mij,
  Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *